“Tak for en hyggelig og lærerig dag, Lars. En rigtig god blanding af teori og praksis.

Det er en fornøjelse som du gavmildt øser ud af din erfaring og din viden”.

Steffen Andersen

“Du har en meget god og pædagogisk måde at forklare tingene på”.

“Det er tydeligt at mærke, at du har meget erfaring med både fotografering og undervisning”.

Kirsten Petersen

“Hvis du synes det er spændende at fotografere og gerne vil blive bedre, men måske er gået i stå, så er Lars en erfaren og kreativ underviser, der er dygtig til at lære fra sig”.

Jens Graugaard

“Lars er en dygtig formidler indenfor fotografering. Hvis du ønsker at lære mere f.eks. ”Street Photo” eller fotografering af personer, er Lars den rette mand som på sin pædagogiske form indfører dig i teknikken omkring det.
Jeg kan virkelig varmt anbefale Lars, hvis du vil lære mere om fotografering af personer”.

Torben Clausen

“Jeg kan på det varmeste anbefale Lars. Han er en fantastisk god formidler, glimt i øjet og med et suverænt overblik for hvordan informationen modtages og forstås.

Derudover så har Lars en solid fakta viden om fotografering og billedforståelse, så du kommer ikke fra et kursus med ham uden at have fået en god portion praktisk og brugbar viden med hjem i foto-rygsækken.”

Henrik Sørensen

“På den ene side er det tydeligt at Lars har overordentligt godt styr på den teknisk/faglige del af det at fotografere og billedbehandle. Hvad der imidlertid er endnu mere vigtigt er, at Lars formår at formidle denne viden på letforståelig, praktisk og ikke-nørdet facon. Lars’ rolige og tydelige måde at gennemgå tingene på, gør at man får spurgt om det man er i tvivl om og at det lærte når at bundfælde sig.

Jeg kan på det varmeste anbefale et kursus hos Lars. Prøv selv, det bliver du glad for”.

Michael Christensen

“Jeg vil med stor fornøjelse anbefale dine kurser, og håber at flere får glæde af dine kompetancer og engagerede undervisning”.

Lis Dandanell Jensen

“Her er der mulighed for at lære en masse om fotografering. Lars er en rigtig god formidler og han har meget at dele med os. Hans store viden om fotografering vil komme mange fotointeresserede til gode”.

Ove Jørgensen